Quicktionary

Skannaava pikasanakirja englannista suomeksi

Quicktionary™ on nopea skannaava elektroninen pikasanakirja kaikille, jotka työssään tai harrastuksenaan lukevat englanninkielistä tekstiä. Quicktionary:lla voit skannata vaikka koko rivin kerrallaan ja siirtyä sanasta toiseen nopeasti nuolinäppäinten avulla. Näet sanan käännöksen aina välittömästi!

Luet englanninkielistä tekstiä. Yllättäen itsellesi tuntematon sana keskeyttää lukemisesi. Onneksi vain muutamaksi sekunniksi, sillä uuden pikasanakirjan avulla luet entistä sujuvammin vaikeaakin tekstiä. Kuulet myös halutessasi, kuinka käännettävä sana, tai vaikkapa koko lause lausutaan.

Käytät Quicktionaryä kuin merkkauskynää. Skannaat vain vierastamasi sanan tai koko rivin nopealla pyyhkäisyllä, ja se ilmestyy muutamassa sekunnissa Quicktionaryn näyttöön hyvällä suomen kielellä sana kerrallaan. Voit myös käyttää mukana tulevaa Opticard-korttia, jos haluat syöttää sanat itse.

Voit tyystiin unohtaa paksujen sanakirjojen selailun ja jatkaa englanninkielisen tekstin lukemista lähes tauotta. Kuulostaa uskomattomalta ja aluksi se ehkä tuntuukin siltä. Totut kuitenkin nopeasti uuden skannaavan pikasanakirjan käyttöön.

Kielitaitosi ja kansainvälistymisesi kohentuvat pikavauhtia. Quicktionary tunnistaa yli 300 000 sanaa ja ilmaisua. Näet myös foneettisen ääntämisavaimen sanan yhteydessä. Quicktionaryn antamat käännökset näet täsmälleen samalla tavalla kuin ne on esitetty esimerkkeineen WSOY:n englanti-suomi-suursanakirjassa.

Quicktionary on ihanteellinen opiskelijoille, opettajille, liikemiehille, matkailijoille ja ylipäänsä kaikille, jotka englantia lukevat. Laite kulkee kätevästi mukana pienen kokonsa ansiosta. Se sopii hyvin myös vasenkätisille, koska sanan voi skannata molempiin suuntiin ja näyttöruudun tekstit voi kääntää ylösalaisin.
Paketin mukana tulee selkeä suomenkielinen ohjekirja, ja laite on heti käyttövalmis. Paketti sisältää myös paristot ja korvakuulokkeen.

TARJOUSHINTA 179€ sis.alv

Voit tilata Quicktionaryn netistä alla olevista linkeistä:
MATKAVARUSTE
LOHENETTE


Teknistä tietoa:

· Mitat: pituus 16,3 cm, leveys 3,8 cm ja korkeus 2,3 cm
· Paino n. 90 grammaa ilman paristoja
· Tunnistaa useita fontteja ja kokoja sekä lihavoidut, kursivoidut ja alleviivatut sanat
· Muistaa 80 viimeksi skannattua sanaa, joita voi selata/harjoitella jälkeenpäin
· Skannatun sanan viereisiä sanoja ja laitteen koko sanastoa voi selata
· Sisäänrakennettu kaiutin (mukana myös korvakuuloke), jonka avulla kuulet, kuinka käännettävä sana tai vaikka koko lause lausutaan

Quicktionary ohjekirja (750 kB)
Quicktionaryn suomenkielinen käyttöohje

quicktionary-1.jpeg