Comet kielenkäänin 13 kieltä yhdessä laitteessa!

Monipuolinen puhuva Comet kielenkäännin on ihanteellinen elektronisen kielenkäännön ja itseopiskelun apuväline kaikille, jotka matkustavat työasioissa tai lomaillen tai jotka muutoin haluavat harrastaa kieliä. Cometin uusi kääntämisen teknologia (CITE – Intelligent Text Translation Engine) yhdistettynä laitteen laajaan sanastoon mahdollistaa jopa täydellisten lauseiden kääntämisen.

Cometin löydät Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä: LINKKI

Laitteessa on 13 kieltä ja kääntäminen voi tapahtua minkä kahden kielen välillä tahansa. Voit kirjoittaa sanoja, sanontoja tai pidempiä tekstejä ja saada ymmärrettävän käännöksen helposti. Laite toimii täysin itsenäisesti ja voit käyttää sitä missä ja milloin vaan – et tarvitse Internet yhteyttä. Näytön taustavalo mahdollistaa käytön myös vähäisessä valaistuksessa. Valmiit eri aihealueisiin jaotellut sanonnat  tekevät tästä laitteesta erittäin hyödyllisen apuvälineen ulkomaanmatkoille. Et jää pulaan missään tilanteessa!

LAITTEEN KIELET: SUOMI-RUOTSI-ENGLANTI-SAKSA-RANSKA-ESPANJA-ITALIA-TURKKI-VENÄJÄ-VIRO-THAI-KIINA-JAPANI

Voit kuunnella sanoja ja sanontoja lausuttuina oikean syntyperäisen henkilön puhumana. Voit opiskella kieliä ja harjoitella sanojen ja lauseiden ääntämistä interaktiivisilla harjoituksilla. Voit ensin kuunnella sanan ja lauseen puhuttuna ja äänittää oman lausumisesi ja verrata sitä alkuperäiseen.

Englanninkielisistä sanoista löydät syvällisempää tietoa katsomalla sen lisäselitykset laiteessa olevasta Oxford American Dictionarysta. Samalla voit katsoa esimerkkejä sanan käytöstä ja sen synonyymejä sekä taivutusmuotoja ja kuunnella sanoja puhuttuina. Laitteessa on muiden kielten ohella erittäin monipuolinen suomi <-> englanti sanasto.

Voit myös itse lisätä laitteeseen sanoja ja niiden käännöksiä. Multissa on myös laskin ja erilaisia yksikkömuuntimia, joiden avulla näet helposti valuuttakurssit ja vaatekoot sekä muunnat tuumat senteiksi tai fahrenheitit celsiuksiksi. Laitteessa on myös helppokäyttöinen muistiotoiminto kirjoitetulle tai puhutulle tekstille sekä pelejä kuten Sudoku ajanvietteeksi.

Travel smart!
Kääntää kaikista laitteen kielistä kaikkiin kieliin
Sanontoja kolmeltakymmeneltä pääaihealueelta
Sanojen ja sanontojen lausunta joko syntyperäisen henkilön puhumana tai synteettisellä äänellä
Sanojen ja sanontojen lausunnan interaktiivinen harjoittelu
Englanninkielen opiskelu: verbien, substantiivien ja adjektiivien taivutus, synonyymit, epäsäännölliset verbit, englannin ääntäminen, englannin oppitunnit eri aihealueilta lausuntaharjoituksineen, pelimuotoiset englannin harjoitustestit

Valuuttalaskin
Yleismuunnin eri yksiköiden kuten vaatekokojen, lämpötilan, pituuksien yms. muuntamiseksi
Muistiotoiminto
Käyttäjän sanasto, johon voidaan kirjata lisää termejä ja käännöksiä
Puheen äänitys omiksi muistioiksi
Pelit: Sudoku, matopeli, puzzle
Laskin

Valikkokieli valittavissa
Näppäinääni säädettävissä
Näytön zoomaus
Kookas 9-rivinen valaistu LCD-näyttö
Automaattinen virrankatkaisu
Käyttöopas suomeksi ja englanniksi
Micro-SD korttipaikka (kortti ei sisälly pakkaukseen)
USB-liitäntä
Mitat 140 x 89 x 23 mm
Paino n. 210 g
Paristot 2 x AAA (pakkauksen mukana)
Korvakuulokeliitäntä - korvakuulokkeet pakkauksen mukana
Laitteen suojapussi mukana pakkauksessa
2 vuoden takuu
Hinta noin 150€ sis.alv

V4_kuva.jpg